Vajíčkovo-tuniaková nátierka
NUTRIČNÉ HODNOTY
ENERGIA
467 kcal
BIELKOVINY
34 g
TUKY
14 g
SACHARIDY
50 g
Suroviny:
- 100 g celozrnný toast
- 1 ks slepačie vajcia
- 60 g cottage cheese
- 50 g tuniak vo vlastnej šťave
- 80 g cherry paradajky
- 20 g cibuľa
- soľ, čierne korenie
Postup
- Uvarte vajíčko natvrdo a nechajte ho vychladnúť. Medzitým si pripravte hrianky z celozrnného toastu v hriankovači.
- V miske roztlačte vajíčko vidličkou a pridajte cottage cheese, tuniaka zbaveného šťavy a nadrobno nakrájanú cibuľu. Dochutíme soľou a čiernym korením podľa chuti.
- Nátierka rovnomerne natrite na pripravené toasty.
- Ozdobte ich nakrájanými cherry paradajkami a podávajte.