Vajíčkovo-tuniaková nátierka
NUTRIČNÉ HODNOTY
ENERGIA
700 kcal
BIELKOVINY
61 g
TUKY
21 g
SACHARIDY
63 g
Suroviny:
- 120g celozrnný toast
- 2 ks slepačie vajcia
- 120 g cottage
- 100 g tuniak vo vlastnej šťave
- 150 g cherry paradajky
- 20 g cibuľa
- soľ, čierne korenie
Postup:
- Uvarte vajíčka natvrdo a nechajte ich vychladnúť. Medzitým si pripravte hrianky z celozrnného toastu v hriankovači.
- V miske roztlačte vajíčka vidličkou a pridajte cottage cheese, tuniaka zbaveného šťavy a nadrobno nakrájanú cibuľu. Dochutíme soľou a čiernym korením podľa chuti.
- Nátierku rovnomerne natrite na pripravené toasty.
- Ozdobte ich nakrájanými cherry paradajkami a podávajte.